Trøjerne

PostNord

Førertrøje

Førertrøjen bæres af den rytter, der har den bedste tid i klassementet (den samlede stilling). Skulle to eller flere ryttere have samme tid i hele minutter og sekunder, ser man først på tidsforskelle ned til 1/100 af et sekund. Er der stadig lighed, tæller rytternes placering(er) på etaperne. På alle etaper (pånær enkeltstart) ydes en tidsbonus på henholdsvis 10, 6 og 4 sekunder til de tre første.

Driving Change in Diabetes

Bakketrøje

Bæres af den rytter, der har vundet flest point på de indlagte bakkespurter. 

Der kæmpes om 12 point til nummer et, 8 til nummer to og 4 til nummer tre. Hvis to eller flere ryttere slutter à point, tæller antallet af vundne bakkespurter.

ŠKODA

Pointtrøje

Bæres af den rytter, der har vundet flest point – både ved etapernes afslutning og ved de indlagte ŠKODA pointspurter. Ved afslutningen af etaperne får de første 12 ryttere point: 15 point til nummer et, 12 til nummer to, 10 til nummer tre, 9 til nummer fire og så videre ned til nummer tolv, der får 1 point. På de indlagte spurter er der fem point til nummer et, tre til nummer to og et point til nummer tre. Desuden får de henholdsvis tre, to og et sekund i bonus til den samlede stilling. 

Sparekassen Danmark

Ungdomstrøje

Ungdomstrøjen tilfalder den U23 rytter, der har den bedste tid i klassementet. Regelsættet svarer til reglerne for den blå førertrøje.

PostNord

Fightertrøje

Efter hver etape (pånær enkeltstarten) bliver der uddelt 12, 8 og 4 point til de 3 mest initiativrige ryttere. Den rytter med flest point samlet i konkurrencen får overrakt PostNord Fightertrøjen efter etapen.

LIDL

Holdkonkurrence

Holdkonkurrencen udregnes på tid efter hver etape ved sammenlægning af køretiderne for de deltagende holds tre bedst placerede ryttere på etapen. Vinderen af den samlede holdkonkurrence findes efter 5. etape, ved sammenlægning af holdresultaterne på de enkelte etaper. 

Sparekassen Danmark

100 kilometer spurten

På hver etape, med undtagelse af enkeltstarts etapen, kåres dagens vinder af 100 kilometer spurten. Sparekassen Danmark er spurtsponsor og hædrer således hver dag, den rytter der først passerer kørte 100 kilometer

Samarbejdspartnere og leverandører