PostNord og Danmarks Cykle Union forlænger partnerskabet

Hvis der er to parter der står sammen om Dansk cykelsport, så er det PostNord og Danmarks Cykle Union. Og det stærke partnerskab fortsætter, idet parterne har valgt at forlænge det, der kan betegnes som et af Danmarks længstvarende sponsorater.

Det er i år 34. gang at Danmarks største etapeløb, i dag kendt som PostNord Danmark Rundt, skaber en flot og festlig kulisse for et af Danmarks største idrætsevents. Og gennem de sidste 30 år har PostNord, udover at være navnesponsor for cykelløbet, også været en synlig partner på det cykeltøj som de danske landevejs- og banelandshold bærer.
Det tætte partnerskab fortsætter med et fortsat ønske om at styrke dansk cykelsport. Til og med 2025 skal de to parter fortsat samarbejde om at skabe synlighed og flotte resultater for de danske landsholdsryttere og parterne skal sammen fortsætte den flotte udvikling som PostNord Danmark Rundt har gennemgået de seneste år.

Aftalens forlængelse glæder Andreas Brethvad, Kommunikationsdirektør i PostNord:
”Det er fantastisk at være vidne til den udvikling, som dansk cykelsport har gennemgået i vores nu 30 år lange samarbejde med DCU. For os er det helt naturligt, at vi støtter op om dansk cykelsport, også i fremtiden, og glæder os til at kunne bidrage til de mange gode oplevelser, som danskerne får til årets PostNord Danmark Rundt.”

Jens-Erik Majlund, konstitueret direktør i Danmarks Cykle Union, ser frem til fortsættelsen af samarbejdet:
”Jeg er stolt over at PostNord har valgt at forlænge partnerskabet med Danmarks Cykle Union. Dette samarbejde betyder alt for unionen og for vores arbejde. Dels sikres vi muligheden for at fortsætte arbejdet med de danske landshold og dels så står vi sammen, om at give danskerne en stor oplevelse, når cykelløbet PostNord Danmark Rundt ruller gennem landet hver sommer. Jeg er taknemmelig for det stærke partnerskab og jeg ser frem til det forsatte gode samarbejde.”