PostNord Danmark Rundt - Business

Billetter til målstregen

Vil I helt tæt på, når nogle af verdens hurtigste cykelryttere skal kæmpe om sejren i PostNord Danmark Rundt 2024? Så har I nu muligheden.

Billetter til målstregen

Vil I helt tæt på, når nogle af verdens hurtigste cykelryttere skal kæmpe om sejren i PostNord Danmark Rundt? Så har I nu mulighed for at købe billetter til VIP-området inkl. hospitality og adgang til tribune ved målstregen.

Til dette års PostNord Danmark Rundt kan I købe billetter, der giver jer pladser på første række, når feltet kommer bragende på de afgørende omgange i hver målby. Oplev den intense stemning ved og omkring målstregen, når rytterne kæmper om sejren og førertrøjen i hele Danmarks cykelløb.

Billetter koster DKK 595,- ekskl. moms.

Etaperne 2024

1. etape – 14. august
Holstebro – Holstebro
 
2. etape – 15. august
Ringkøbing – Vejle
 
3. etape – 16. august
Kolding – Haderslev
 
4. etape 17. august
St. Heddinge – Holbæk
 
5. etape – 18. august
Roskilde – Gladsaxe

Køb billetter

Billetkøb kræver CVR-nummer og kan købes gennem Asbjørn Ravn på asbjoern.ravn@cyklingdanmark.dk. Minimumskøb på 2 billetter per etape.

PostNord Danmark Rundt

Etapeløbet Danmark Rundt arrangeres af Danmarks Cykle Union og af mere end 200 frivillige hjælpere. Løbet har, siden de første etaper blev kørt i 1985, kørt under navnet Bikuben Danmark Rundt og senere Post Danmark Rundt. I 2016 skiftede løbet navn til PostNord Danmark Rundt. Løbet er at finde på den internationale cykelkalender under Pro-Serien der er cykelsportens næsthøjeste kategori. Løbet besøges hver år af adskillige World Tour teams og som oftest mange af de danske profiler.

Samarbejdspartnere og leverandører