Voltaren ny partner i Danmarks Cykle Union

GSK Consumer Health ApS, der blandt andet er dansk distributør af Voltaren, har indgået en partneraftale med Danmarks Cykle Union.

Danmarks Cykle Union byder blandt andet på flere events, herunder PostNord Danmark Rundt. Med indgåelse af den nye partneraftale tegner Voltaren sig fremover for løbets ”Hold konkurrence” i PostNord Danmark Rundt.
 
Ud over det store samarbejde med PostNord Danmark Rundt, har Voltaren også fundet det interessant at være med i Danmarks Cykle Unions E-Sports aktiviteter i e-cykling. I den store Uno-X Cup på Zwift kan man således opleve Voltaren som partner.
 
Kommerciel- og Eventchef i Danmarks Cykle Union Lars Moss, er yderst tilfreds med den nye samarbejdspartner:
”Med Voltaren som ny partner ser jeg frem til et spændende samarbejde med en, for os, ny virksomhed, som har fundet Danmarks Cykle Union interessant. Voltaren er interessant på flere måder. Voltaren har en innovativ tilgang til aktivering af samarbejdet som vi glæder os meget til at eksekvere i både PostNord Danmark Rundt og indenfor E-cykling.”
 
Voltaren ser også frem til samarbejdet. Malene Madsen, Brand Manager for Voltaren, siger: ”Samarbejdet med Dansk Cykle Union er helt i tråd med Voltarens vision ”the joy of movement”. Danmarks Cykle Union har en unik platform via PostNord Danmark Rundt, hvilket passer til vores målsætning om, at fokus skal være på sundhed og trivsel. E-cykling er nyt, men byder helt sikkert på nogle muligheder som skal testes af. Det ser vi frem til.”
 

Om GSK Consumer Healthcare

GSK er en af verdens førende forsknings- og medicinalvirksomheder. Målet er at forske i og udvikle medicin, der hjælper mennesker med at være mere aktive, få det bedre og leve længere. Globalt har GSK omkring 100.000 ansatte og er en af de medicinalvirksomheder, der investerer mest i forskning og udvikling. Inden for smertebehandling fremstiller og markedsfører GSK Consumer Healthcare produkter under mærkerne Voltaren og Panodil. Mere information er tilgængelig her.

 

Fakta

  • PostNord Danmark Rundt 2022 køres fra 16. – 20. august.
  • Løbet er Danmarks største etapeløb og har været kørt, med få undtagelser, siden 1985.
  • I 2016 skiftede løbet navn til PostNord Danmark Rundt.
  • Sidste års vinder var Belgiske Remco Evenepoel fra Quick-Step Alpha Vinyl Team (tidligere Deceuninck QuickStep)
  • Holdkonkurrencens vinder findes efter femte og sidste etape, ved sammenlægning af holdresultaterne på de enkelte etaper. Den prestigefyldte konkurrence blev sidste år vundet af Team Trek – Segafredo