Sparekassen Danmark udvider samarbejdet med Danmarks Cykle Union

Sidste år blev Sparekassen Danmark ny partner på PostNord Danmark Rundt. I dette års udgave af det store etapeløb fortsætter partnerskabet, men nu i en udvidet udgave, idet parterne har udvidet og forlænget samarbejdet gældende for 2024 og 2025.

Da Sparekassen Danmark sidste år blev partner på PostNord Danmark Rundt, var det som sponsor for løbets 100 km spurt. Her kårede Sparekassen Danmark hver dag den vinder, der først passerede løbets 100 kørte km.

Dette års PostNord Danmark Rundt skydes i gang i Holstebro, onsdag den 14. august, og igen i år er Sparekassen Danmark med som en synlig partner. I 2024- og 2025-udgaven af Danmarks store etapeløb sponserer Sparekassen Danmark løbets ungdomstrøje og kårer således dagligt den U23-rytter, der har den bedste tid i klassementet.

Fra Danmarks Cykle Union er man naturligvis glade for udvidelsen af samarbejdet. Ulrich Gorm Albrechtsen, Kommunikations- og Kommerciel chef siger: ”Sparekassen Danmark, DCU og PostNord Danmark Rundt er et godt match. Begge parter har ambitioner, og begge ønsker kontinuerligt at styrke dansk cykling. At Sparekassen Danmark nu tager et trin mere på sponsorstigen ved at sponsere løbets ungdomstrøje er et synligt bevis på dette. Med Sparekassen Danmark som en innovativ partner er der dannet grobund for et spændende samarbejde i de kommende år”.

Også hos Sparekassen Danmark er der store forventninger til samarbejdet. ”Vi skabte og havde nogle fantastiske oplevelser sidste år”, siger sparekassedirektør Jan Skov: ”I sparekassen er vi vilde med motion, vi er vilde med foreningsliv, og vi er vilde med breddeidræt, som er en forudsætning for eliteidræt. Uden bredde, ingen elite, og eliten er med til at aktivere bredden – så samarbejdet med DCU passer lige ind i vores formål, nemlig at støtte aktiviteter i de lokalområder, hvor vi har vores afdelinger”.