Sparekassen Danmark – ny partner på PostNord Danmark Rundt

Danmarks Cykle Union har indgået en partneraftale med Sparekassen Danmark, som blandt andet præmierer løbets hurtigste rytter på de første 100 km.

Når Danmarks store idrætsevent PostNord Danmark Rundt ruller gennem landet til august, bliver det med en ny, synlig partner som supplement til de eksisterende partnere, der støtter løbet.


Det er Sparekassen Danmark, der har tegnet en partneraftale med Danmarks Cykle Union, fordi sparekassen ser PostNord Danmark Rundt som en gunstig eksponeringsmulighed.“Danskerne er generelt meget interesserede i de store cykelløb, og med aftalen slår vi to fluer med et smæk”, siger direktør i Sparekassen Danmark, Jan Skov:
“Vi støtter et løb, som det er gratis for alle at følge. Og samtidig ved vi, at de store løb og de store stjerner er med til at få den almindelige dansker ud at cykle. Så vi bidrager også til folkesundheden med aftalen. Og endelig vil vi skabe noget aktivitet omkring vores afdelinger i de byer, som feltet passerer”, lover Jan Skov.  

Spurtpræmie


Som en særlig aktivering er Sparekassen Danmark også sponsor for løbets konkurrence om 100 kilometer-spurten. Den vindes af den rytter, der kommer først igennem de første 100 km på hver af løbets første fire etaper. Derudover deltager en række af Sparekassens medarbejdere og kunder i ”PostNord Danmark Rundt Business” i de fem målbyer; Aalborg, Silkeborg, Vejle, Bagsværd og Helsingør. PostNord Danmark Rundt Business, er et event med fokus på netværk og en hyggelig dag i cykelsadlen.Ulrich Gorm, kommunikations- og kommerciel chef i Danmarks Cykle Union, glæder sig til det nye samarbejde: “PostNord Danmark Rundt bakkes op af en række spændende partnere, og vi er meget glade for at byde Sparekassen Danmark velkommen i denne kreds. Sparekassen Danmark har allerede taget initiativ til en spændende aktivering af partnerskabet, så vi ser frem til et godt samarbejde, når PostNord Danmark Rundt 2023 skydes i gang tirsdag den 15. august”, siger Ulrich Gorm.


Om Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark er landets ottendestørste pengeinstitut og Danmarks største garantsparekasse med mere end 150 års historie. Sparekassen har afdelinger på 58 adresser i Jylland og København, 1.300 medarbejdere, 307.000 kunder og 82.800 garanter. Blandt garanterne er 13 velgørende fonde, der årligt tilføres op mod 100 millioner kroner – penge, som uddeles til almennyttige formål der, hvor sparekassen har afdelinger.

Læs mere om Sparekassen Danmark her.

 Om PostNord Danmark Rundt

PostNord Danmark Rundt køres fra tirsdag den 15. august til og med lørdag den 19. august.

Der køres fem etaper:

  • Aalborg-Aalborg
  • Kjellerup-Silkeborg
  • Vejen-Vejle
  • Kalundborg-Bagsværd
  • Helsingør (enkeltstart)


Der deltager i alt 20 teams ved dette års PostNord Danmark Rundt.