PostNord Danmark Rundt - Business

Bliv en del af målområdet

Danmarks Cykle Union giver jeres virksomhed mulighed for at købe en eller flere pladser på den populær fanplads nær målstregen.

Bliv en del af målområdet

Alle målbyer under PostNord Danmark Rundt kommer til at summe af danske og udenlandske fans og følgere af cykling. Jeres virksomhed kan også få plads blandt de mange tilskuere før, under og efter afgørelsen af etaperne.

Danmarks Cykle Union giver virksomheder mulighed for at købe en eller flere pladser på den populær fanplads nær målstregen. Her er det muligt at komme tæt på de fremmødte fans, og lave aktiviteter for fanpladsens gæster med konkurrencer, lodtrækning eller andre aktiviteter.

  • Målområdet vil være aktivt i cirka 6 timer.
  • Standpladserne kan bookes til kr. 625,- pr. m2 og minimum 16 m2/ kr. 10.000,- (pr. værtsby)
  • Standpladserne kan suppleres med en samplingløsning, der kan tilkøbes for kr. 2.000,- pr. sampler.
  • EXPO-deltagerne i målområdet offentliggøres på løbets website med logo og link, på løbets SoMe-platforme samt i den digitale ”Race-book”, der udsendes til alle deltagere.

Etaperne 2024

1. etape – 14. august
Holstebro – Holstebro
 
2. etape – 15. august
Ringkøbing – Vejle
 
3. etape – 16. august
Kolding – Haderslev
 
4. etape 17. august
St. Heddinge – Holbæk
 
5. etape – 18. august
Roskilde – Gladsaxe

Hør mere om mulighederne

Kontakt Jesper Tikiøb på jesper.tikioeb@cyklingdanmark.dk eller telefon 40 37 96 20 for at høre mere om mulighederne for jeres virksomhed til PostNord Danmark Rundt – Business.

PostNord Danmark Rundt

Etapeløbet Danmark Rundt arrangeres af Danmarks Cykle Union og af mere end 200 frivillige hjælpere. Løbet har, siden de første etaper blev kørt i 1985, kørt under navnet Bikuben Danmark Rundt og senere Post Danmark Rundt. I 2016 skiftede løbet navn til PostNord Danmark Rundt. Løbet er at finde på den internationale cykelkalender under Pro-Serien der er cykelsportens næsthøjeste kategori. Løbet besøges hver år af adskillige World Tour teams og som oftest mange af de danske profiler.

Samarbejdspartnere og leverandører