PostNord Danmark Rundt - Business

Billetter til målstregen

Vil I helt tæt på, når nogle af verdens hurtigste cykelryttere skal kæmpe om sejren i PostNord Danmark Rundt 2023? Så har I nu muligheden.

Billetter til målstregen

Vil I helt tæt på, når nogle af verdens hurtigste cykelryttere skal kæmpe om sejren i PostNord Danmark Rundt? Så har I nu mulighed for at købe billetter til målstregen inkl. hospitality og adgang til målområde.

Til dette års PostNord Danmark Rundt kan I købe billetter, der giver jer pladser på første række, når feltet kommer bragende på de afgørende omgange i hver målby. Oplev den intense stemning ved og omkring målstregen, når rytterne kæmper om sejren og førertrøjen i hele Danmarks cykelløb.

Etaperne 2023

1. etape – 15. august
Aalborg – Aalborg
 
2. etape – 16. august
Silkeborg – Silkeborg
 
3. etape – 17. august
Vejen – Vejle
 
4. etape 18. august
Kalundborg – Bagsværd
 
5. etape – 19. august
Helsingør – Enkeltstart

Hør mere om mulighederne

Ring eller skriv til Claus Nisbeth på claus.nisbeth@cyklingdanmark.dk eller telefon 26 59 47 30. Når I har bestilt jeres billetter, sender vi bekræftelse med detaljeret program. Angiv også kontaktmail  samt hvilken etape du ønsker at tilmelde dit hold. Det er tilladt at tilmelde hold til flere etaper.

PostNord Danmark Rundt

Etapeløbet Danmark Rundt arrangeres af Danmarks Cykle Union og af mere end 200 frivillige hjælpere. Løbet har, siden de første etaper blev kørt i 1985, kørt under navnet Bikuben Danmark Rundt og senere Post Danmark Rundt. I 2016 skiftede løbet navn til PostNord Danmark Rundt. Løbet er at finde på den internationale cykelkalender under Pro-Serien der er cykelsportens næsthøjeste kategori. Løbet besøges hver år af adskillige World Tour teams og som oftest mange af de danske profiler.

Samarbejdspartnere og leverandører